Social

# rabla clasic # rabla plus # rabla 2017 #rabla #programul rabla

Revine "Programul Rabla". Schimbari majore si bani mai multi

Programul "Rabla" revine din 18 mai, insa cu noi schimbari. Va aparea si "Rabla Plus", pentru achizitionarea de masini hibride.

Programul, care are ca scop reinnoirea parcului auto national, vine cu oportunitati mult mai bune. O singura persoana poate obtine bani atat din casarea unui autovehicul vechi de 8 ani, dar poate primi un voucher si pentru achizitionarea unei masini noi hibrid.

Pentru masinile suta la suta electrice incluse in programul "Rabla Plus”, Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) ofera celor care doresc sa-si achizitioneze astfel de masiini o subventie de 45.000 de lei. Bugetul programului "Rabla Clasic” este de 180 de milioane de lei, iar pentru "Rabla Plus" este asigurata o finantare de 45 de milioane de lei, bugete cu aproximativ 30 la suta mai mari fata de anul trecut.

Prima de casare pentru programul "Rabla Clasic" este de 6.500 de lei si se acorda pentru achizitionarea unui autovehicul nou, care genereaza maximum 130 g CO2 pe kilometru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea