Social

#canicula in tara #avertizare ANM #anm #canicula # canicula bucuresti # avertizare de canicula

Revine canicula! Temperaturi de peste 37 de grade in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de canicula ce va cuprinde teritoriul intregii tari in urmatoarele zile. Canicula si disconfortul termic accentuat se vor inregistra in perioada 12-14 iulie.

In intervalul mentionat, vremea calduroasa va persista in toata tara. In primele doua zile va fi canicula in vest si sud-vest unde vor fi valori maxime de 35-37 de grade. Joi, 14 iulie, canicula va cuprinde si regiunile sudice si centrale, iar in Lunca Dunarii se vor inregistra temperaturi in jurul a 38 de grade. Disconfortul termic se va accentua, astfel ca indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati pe areale din ce in ce mai extinse, potrivit meteoromania.ro/anm.

Din a doua parte a zilei de joi, 14 iulie, gradul de instabilitate atmosferica va fi in accentuare treptata, iar valorile termice vor scadea semnificativ in majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul teritoriului unde, local, canicula va persista si in data de 15 iulie.

Sursa foto: businessmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea