Social

# Revelionul Centenar #André Tanneberger #Revelion 2019 #Revelion in Piata Constitutiei

Revelion in Piata Constitutiei: artistii pe care ii vei asculta in noaptea dintre ani

Anul acesta, bucurestenii care nu au planuri de Revelion se pot distra la Revelionul Centenar, organizat de Primaria Capitalei, prin ARCUB -Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, incepand cu ora 19.30. Show-ul dureaza peste sase ore!

Ca in fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, in care una dintre cladirile emblematice ale Bucurestiului - Palatul Parlamentului -va face parte din scenografia spectacolului.

Cu acest prilej, pe scena instalata in Piata Constitutiei vor urca personalitati din muzica romaneasca indragite de toate varstele, iar stilurile muzicale diverse si scenografia spectaculoasa vor antrena publicul pe parcursul intregii seri.

Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stan, Alex Calancea si Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Tarziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori vor petrece alaturi de public, creand o atmosfera efervescenta si plina de voie buna.

Artistilor romani li se adauga un invitat special, DJ-ul international André Tanneberger, cunoscut cu numele de scena ATB, care va mixa live in Piata Constitutiei. Seara se va incheia cu un spectaculos show de artificii.

DJ, compozitor si producator de muzica dance electronica, care imbina stiluri precum trance, dance si chill out, ATB a ocupat de-a lungul celor douazeci de ani de cariera primele locuri in topurile de specialitate din strainatate. Debutul sau din 1990, cu single-ul 9 PM(Till I Come), care l-a propulsat in topul din UK, a fost urmat de numeroase hit-uri - Ecstasy, Let U Go, What About Us, Move On, When It Ends It Starts Again-, indragite de fani din intreaga lume.

Intrarea este libera.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea