Social

#sorin oprescu #cristian poteras #revelion

Revelion in Bucuresti: Parcul Moghioros si Piata Constitutiei

Primarii de sector au renuntat la petrecerea de Revelion dupa un an de criza. Dupa anularea "Vanghelionului", optiunile bucurestenilor pentru o petrecere in oras au ramas cortul din parcul moghioros si Piata Constitutiei .

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a organizat in acest an un Revelion pe care il considera "de neuitat". In Piata Constitutiei vor concerta incepand cu ora 19:00 Marcel Pavel, Alex, Smiley, Vlad Mirita si formatiile Vama Veche, Directia 5, Bere Gratis, Voltaj, Iris si Sistem.

Noutatea acestui Revelion sunt doua restaurante cu specific romanesc, amenajate special pe Bulevardul Unirii. Astfel, programul din Piata Constitutiei va continua intre orele 0:30 si 2:00 in cele doua locatii, muzica fiind asigurata de Jinga Symphony si Big Band-ul Radio.

Primarul sectorului 6, Cristian Poteras , organizeaza o petrecerea de Revelion din Parcul Moghioros... pe fundul lacului secat. Aici vor fi instalate mai multe corturi, in care vor petrece 500 de bucuresteni.

"Corturile vor fi incalzite cu patru tunuri de caldura care, mi s-a promis, ca vor face o temperatura de 20 de grade. Un bilet la Revelion costa 130 de lei de persoana", a explicat pentru Gandul, coordonatorul sef al Centrului Cultural European, Mario Iovita.

Cu un meniu traditional romanesc si muzica de petrecere, Revelionul din sectorul 6 pare deja un succes, avand in vedere faptul ca se mai gasesc mai putin de 50 de bilete care pot fi procurate chiar din parcul Moghioros.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea