Social

#mesaje revelion 2022 #dialog cultural # revelion 2022

Revelion 2022! Mesaje si urari pe care sa le trimiti celor dragi

Fie ca mergi in vizita la o persoana draga tie si ii iei un cadou si o felicitare, fie ca doresti sa le transmiti celor dragi urari prin SMS sau mesaje pe retelele sociale, este important sa alegi un mesaj inspirat, care sa transmita intocmai ceea ce simti. Daca nu ai insa idei de mesaje, avem noi cateva sugestii pentru tine, din care sa alegi ceea ce ti se potriveste, sau din care sa te inspiri pentru a crea un mesaj unic.

 

Revelion 2022! Mesaje pentru cei dragi

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2022!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari, astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2022!

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Anul 2022 este aproape sa-si deschida primele file albe, inca necunoscute. Iti doresc sanatate, bucurii si impliniri!

Previziuni meteo de REVELION 2022: ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea de Anul Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze „cerul” senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate.

Lovi-te-ar trenul fericirii, trasni-te-ar fulgerul iubirii, cade-ti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu “La multi ani”!

Va doresc de 2022 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute inspirate. La Multi Ani!  

Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!

Anul nou bate la usa, raul faca-se cenusa, bucurii si sanatate, Domnul sa va dea de toate, si cand nici nu va ganditi, sa fiti si mai fericiti! La Multi Ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Pentru vremurile bune, recunostinta. Pentru cele rele, multa speranta. Pentru fiecare zi, o dorinta. Si mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce va doresc in noul an. Un an nou fericit! La multi ani 2022!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in Noul An si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita!

Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu restul. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un 2022 minunat!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea