Social

#premii #retailer #roma # matar.ro #excursie roma

Retailerul Matar.ro trimite la Roma cei mai performanti afiliati

Retailerul online de incaltaminte si imbracaminte, Matar.ro, vine in intampinarea celor mai buni afiliati ai sai de pe retelele de marketing afiliat cu un premiu inedit: un citybreak, pentru doua persoane, la Roma.

Concursul este valabil atat pentru afiliatii din reteaua Profitshare.ro, cat si pentru cei din 2parale.ro. Asadar, vor fi selectati castigatori din ambele retele de marketing afiliat.

La campania denumita "Matar.ro te trimite la Roma!" poate participa orice afiliat din retelele de marketing afiliat Profitshare.ro si 2parale.ro si vor fi desemnati doi castigatori din fiecare retea. Mai mult decat atat, Matar.ro va desemna alti doi castigatori, tot in functie de comisionale obtinute, care vor primi vouchere in valoare de 300, respectiv 200 de ron, in shop-ul online Matar.ro.

De asemenea, se vor acorda vouchere saptamanale, in valoare de 100 de lei in cadrul shopului online Matar.ro, pentru cel mai bun afiliat al saptamanii.

Scopul acestui concurs este acela de a multumi celor mai implicati afiliati, care sustin activ dezvoltarea shopului online, Matar.ro.

"Ne dorim sa avem alaturi de noi cat mai multi afiliati, dar mai mult decat orice, consideram ca este important sa ii rasplatim asa cum se cuvine pe cei care se implica activ in dezvoltarea shopului online, Matar.ro. " - Ana-Maria Dragota, Marketing manager - Matar.ro.

Magazinul online Matar.ro vinde incaltaminte si imbracaminte din anul 2012. Business-ul a evoluat dintr-un proiect pilot, numit Fashion Shoes, care a demonstrat ca viitorul magazin va avea succes. Specificul magazinului este varietatea extinsa de articole de incaltaminte la preturi accesibile. Dublat de un website prietenos si rapid, promotii frecvente si o echipa pasionata de e-commerce, Matar.ro a reusit sa onoreze comenzile a peste 40.000 de cliente din Romania si de peste granita.

Vezi regulamentul complet al concursului aici matar.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea