Social

#mai #dan nica #restructurare #concedieri #functii #desfiintare

Restructurare la MAI: Jumatate din functiile de conducere desfiintate

Mai mult de jumatate din functiile de conducere de la Ministerul Afacerilor Interne au fost desfiintate la cererea ministrului Dan Nica. Restructurarea MAI implica deasemenea transformarea directiilor generale in directii simple si mutarea la Politie a unor agentii si structuri din subordinea ministerului.

In noua organigrama a MAI, aprobata de Guvern, se regaseste si un organism nou. Va fi infiintata Directia Generala Control si Audit Intern , in timp ce Agentiile Nationale Antidrog si Impotriva Traficului de Persoane si Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala vor fi reorganizate si transferate sub comanda IGPR.

Institutul de Studii pentru Ordine Publica , structura specializata de invatamant cu personalitate juridica, va trece din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor in subordinea Academiei de Politie " Alexandru Ioan Cuza " informeaza Realitatea TV.

Masurile de reoganizare vor implica si concedieri si intra in vigoare in data de 15 martie. Numai sapte directii generale din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor vor ramane neschimbate din totalul prezent de 22. Restul vor fi transformate in simple directii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea