Social

# restrictii covid romania #crestere numar cazuri #covid #restrictii

Restrictiile impotriva Covid, ar putea fi reintroduse in Romania! Crestere alarmanta a numarului de cazuri

Restrictiile anti-covid ar putea fi reintroduse in Romania daca numarul de cazuri va continua sa creasca, avertizeaza ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

 

Avertismentul a fost dat in contextul in care numarul de cazuri s-a dublat In aceasta saptamana, fata de saptamana trecuta, ajungand la aproximativ 5.000 de infectari.

Rafila a mai precizat ca noi restrictii vor fi impuse in momentul in care mai mult de jumatate din paturile de la ATI vor fi ocupate.

"Propunerile de ridicare a restrictiilor au fost facute in functie de numarul persoanelor internate in spital si la ATI. Daca va exista un trend rapid ascendent care sa duca la aglomerarea ATI, vom veni sa putem sa discutam o astfel de problema. Posibilitatea discutarii unor restrictii cand jumatate de capacitate devine ocupata prin crestere... Situatia de acum este preocupanta, s-a schimbat trendul in crescator cu aceste tulpini virale", a declarat Alexandru Rafila, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea