Social

Restrictiile de circulatie pentru Summit-ul NATO ar putea intra in vigoare de sambata

Autoritatile vor sa inchida peste numai doua zile arterele principale pe unde vor trece coloanele oficialilor care participa la Summit-ul NATO. Pe culoarul de securitate cuprins intre Aeroportul Henri Coanda pana la Palatul Parlamentului va avea loc sambata, pe 29 martie, un exercitiu final. Decizia finala privind data la care va fi inchis traficul va fi luata in sedinta Consiliului General al Capitalei de azi.

Aproape o mie de politisti din tara au fost adusi sa-i ajute pe colegii lor din Capitala sa dirijeze circulatia. Incepand cu 27 martie, toate firmele trebuie sa termine interventiile la lucrarile de carosabil.

Pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti masinile vor putea circula doar pe calea victoriei pana la Podul Natiunilor Unite nu vor circula decat masinile delegatiilor oficiale.

De asemenea, in perioada Summit-ului NATO, circulatia va fi inchisa pe toate strazile din jurul Palatului Parlamentului.

Alte strazi inchise din jurul Palatului Parlamentului vor fi Calea 13 Septembrie intre soseaua Panduri si Bulevardul Libertatii, Bulevardul Unirii intre Bulevardul I.C. Bratianu si Piata Constitutiei si Bulevardul Libertatii. Tot acest traseu, incepand de la Aeroportul Henri Coanda pana la Palatul Parlamentului, va putea fi traversat doar in urmatoarele puncte: Soseaua Bucuresti Ploiesti-Bulevardul Aerogarii, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff -strada Arhitect Ion Mincu, Calea Victoriei-Bulevardul Dacia, Calea Victoriei-Bulevardul Regina Elisabeta, Calea Victoriei-Pod Natiunile Unite.

Toti cei care parcheaza neregulamentar in zonele cu restrictii vor fi amendati. In plus firmele de specialitate le vor ridica masinile.

Politia Rutiera recomanda folosirea cu precadere a mijloacelor de transport in comun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare