Social

#constanta #cazino # cazinoul din constanta # restaurare

Restaurarea si consolidarea Cazinoului din Constanta vor fi finalizate in 2013

Lucrarile de consolidare si restaurare a Cazinoului din Constanta vor dura doi ani, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Pana in prezent, au fost contractate expertiza termica, expertiza energetica precum si documentatia de avizare a lucrarilor de interventie, documente care vor finalizate intr-o luna de zile.

"Dupa finalizarea acestora se vor cunoaste starea tehnica a cladirii, rezultatele expertizelor tehnice si de audit energetic , lucrarile necesare si costurile acestora. Ulterior se vor aproba indicatorii tehnico - economici ai obiectivului de investitie, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie demarate procedurile de achizitie publica. Durata estimata a lucrarilor de executie este de 24 luni", se arata in comunicat.

Sumele pentru reabilitatea Cazinoului din Constanta vor proveni de la bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea