Social

#conferinta #responsabilitate #social

Responsabilitatea sociala internationala, mutata la Bucuresti

Specialistii romani, fata in fata cu strategiile de marketing "verde". Luna viitoare, la Bucuresti are loc a treia editie a conferintei internationale de responsabilitate sociala, in acest an pentru conferinta fiind adoptat conceptul de „a trai verde”.                                                                    

Saga Business&Community, CSR Europe si Orange Romania si-au dat mana in acest an pentru organizarea celei de a treia conferinta internationala de responsabilitate sociala, care va avea loc pe 20 si 21 octombrie la hotel Marriott si va reuni peste 30 de experţi din noua tari europene.

Avand ca tema „Living the Green”, conferinta abordeaza teme de marketing, comunicare, resurse umane, reputatie, mediu si management. Conferinta aduna 20 de vorbitori internationali de la organizatii prestigioase si companii multinationale (Orange, ENEL, WWF Rusia, British Airways, Sony Europe , Volkswagen, International Labour Organisation, Acona Ltd., Hellenic Solid Waste Association, The Chartered Institution of Wastes Management, Novo Nordisk, IBM), care isi vor sustine prezentarile in cele doua zile ale conferintei.

CSR’08, echivalentul unei conferinte de marketing si comunicare tratata din perspectiva responsabilitatii sociale, aduce ca noutate aprofundarea unor concepte si practici inovative pentru Romania, cum ar fi: " Strategii de marketing prin folosirea de produse verzi ", "Avantaje competitive printr-un bun management al reputatiei", "Atragerea si retinerea resurselor umane", "Cunostintele de CSR - o necesitate pentru un director de top", "Loializarea angajatilor", "Generare de profit printr-un management responsabil al deseurilor" si altele.

„Aceasta conferinta aduce mult VERDE! Aduce samburele schimbarii! Speram ca o data cu anii imediat urmatori sa avem parte de ceea ce admiram la alte popoare: respect pentru mediu, respect pentru om, implicare, proactivitate!” spune Luminita Oprea, initiatoarea Conferintei Internationale de CSR, autoare a primei carti despre responsabilitate sociala corporatista din Romania,  Director de comunicare la Holcim (Romania), si Coordonator regional al EACD (European Association of Communication Directors)  in Romania.    


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea