Social

#hotel lux #vacanta lux #neemrana # hotel india

Resedinta regala, transformata in hotel de lux. Imagini incredibile

Cei care adora sa fie tratati regeste in vacanta vor fi incantati de aceasta resedinta regala spectaculoasa, ridicata in secolul XV, care acum functioneaza ca hotel de lux. 

Palatul Neemrana din India a fost ridicat in 1464 si si-a dechis portile pentru turisti dupa ce a fost transformat intr-un hotel cu 55 de camere de lux. Cladirea incantatoare este amplasata pe un deal, la dorinta regelui din acea perioada, care isi dorea sa observe astfel satul din apropiere. Are 12 niveluri si camerele se inchiriaza la preturi pornind de la 60 de euro pe noapte, de persoana. 

Hotelul este dotat cu doua piscine, centru spa, iar mobila din interior este traditionala indiana, amintind de perioada de glorie in care a fost ridicat magnificul stabiliment. 

De asemenea, turistii interesati ar trebui sa stie ca se afla la doar 108 kilometri de aeroportul din Delhi, asa ca hotelul - considerat unic in lume - este destul de accesibil. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea