Social

Report de 21 de milioane de lei la "6 din 49"

Inca o data report la “ 6 din 49 ” dupa ce nici de aceasta data nimeni nu a reusit sa ghiceasca “cele sase norocoase”.

Astfel, premiul cel mare la Categoria I, care depaseste acum 6,5 milioane de euro, va fi reportat pentru saptamana viitoare. Pentru tragerea speciala de Pasti Loteria Romana a suplimentat fondul de castiguri al Categoriei I cu 500.000 de lei. Numerele extrase la Tragerea Speciala a Sarbatorilor de Paste au fost 11, 19, 35, 36, 43, 30, care au adus cu ele un report de peste 21 de milioane de lei noi.

Celor aproximativ 139.000 de euro adaugati premiului de la prima categorie, Loteria Romana a mai adaugat si 100 de premii a cate 10 mii de lei noi pentru tombola la care vor participa toti cei care au jucat la pentru tragerea de duminica.

Pana acum la reportul pentru categoria I a tragerii 6/49 se inregistra un report de aproximativ 18,6 milioane lei. Ultima data, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat in 27 ianuarie , anul acesta, in valoare de 12,45 milioane euro si a fost cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea