Social

#acronime #greseli flirt #flirt SMS #mesaje flirt

Renunta la LOL in SMS-uri! Uite ce greseli poti sa comiti cand flitrezi pe telefon sau internet

"Cantitatea gresita" de pupici sau prea multe acronime trimise cuiva cu care flirtezi pe telefon sau internet pot fi motivul pentru care nu ti-ai gasit inca un partener de cuplu. Un studiu derulat de compania Talk Talk Mobile din Marea Britanie iti spune ce greseli poti sa comiti cand trimiti SMS-uri si e-mailuri curtezanilor tai.

Sondajul, efectuat in randul a peste 1.000 de britanici, scoate in evidenta gafele pe care le comit oamenii care flirteaza pe cai tehnologice. Astfel, daca trimiti mai putini "pupici" in scris decat cel cu care comunici romantic prin mesaje text, risti sa te considere lipsit/a de politete si sa renunte la flirt din aceasta cauza.

Alte greseli pe care le poti face sunt sa dai SMS-uri dupa ora 23:00, sa trimiti la nesfarsit acelasi mesaj cand nu primesti un raspuns si sa dai e-mailuri copilaroase celui cu care flirtezi.

Si mai grav este sa folosesti prea multe acronime in scris, precum "LOL", "K" sau "G2G", acest gest fiind considerat de majoritatea participantilor la studiu drept motiv suficient sa isi piarda interesul pentru cineva (pari prea dornic/a sa impresionezi sau prea pueril/a).

Regulile de eticheta pentru flirtul pe cai tehnologice spun sa raspunzi la mesaje in maximum doua ore si sa pui intrebari pentru a stimula conversatia, potrivit studiului.

Sursa foto: shemazing.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea