Social

#campanie #restrictii #romani #piata muncii #infringement #renate weber

Renate Weber, nemultumita de campania Marii Britanii impotriva romanilor

Europarlamentarul Renate Weber si-a aratat nemultumirea fata de campania din Marea Britanie impotriva romanilor. Aceasta a declarat astazi ca, daca romanii vor avea restrictii pe piata muncii din Marea Britanie si dupa 2013, va fi obligatorie procedura de infringement.

Europarlamentarul considera campania desfasurata de Marea Britanie impotriva romanilor o "rusine", iar ca motivele acesteia sunt de natura politica.

"Premierul Cameron, in mod naucitor, se simte intr-o competitie cu extrema dreapta din Parlamentul European. Mare jena pentru un stat care isi gaseste ca subiect preelectoral si electoral venirea romanilor si bulgarilor pe piata din Marea Britanie. Ce rusine! Chiar acolo a ajuns Marea Britanie? Nu mai are altceva de discutat si rezolvat la ea acasa?", a declarat europarlamentarul, la dezbaterea cu tema "6 ani de restrictii pentru romani pe piata muncii din Uniunea Europeana".

De asemnea, Renate Weber a atras atentia ca niciun stat membru nu va mai putea mentine restrictii pe piata muncii pentru lucratorii romani dupa 1 ianuarie 2014. Ea avertizeaza ca, daca acest lucru va continua, va fi obligatorie procedura de infringement.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea