Social

#lux #bungalow #hotel #moschee #turist #mediterana #nisip #antalya #all inclusive

Regina all inclusive

Mare cristalina, nisip fin si hoteluri de lux - asa ar putea fi definita, in cateva cuvinte, antalya , cea mai cautata destinatie turistica din Turcia.

Cu 300 de zile insorite pe an, orasul isi ademeneste turistii in centrul sau vechi, Kaleici, cu stradutele inguste si casele turcesti din lemn cu coloane din piatra, si ii poarta elegant pe bulevardul comercial modern, cu sirul de palmieri de pe mijloc.

Tot anul isi adaposteste oaspetii in luxoase lanturi hoteliere cu fantastice gradini si fantani arteziene , leandri si flori ce-ti iau ochii. Si cand, in sfarsit, calatorul ratacit ajunge la tarmul stancos, inalt de vreo 30 de metri, privirea ii e furata de apele de clestar ale Mediteranei.

Turistul sosit prima data nu are nevoie neaparat de o harta: pasii ii vor fi purtati de la sine spre portul vechi, cu micutul bazar de pe stradutele in panta. Nu departe se afla Muzeul Antalya, in jurul caruia sunt numeroase moschei.

Dincolo de acestea, Antalya este patria luxului hotelier. Fiecare proprietar pare sa se fi intrecut pe sine pentru a redefini confortul. In jurul cladirii centrale se intind adevarate parcuri, cu bungalow -uri cochete, piscine, cluburi, terase, amfiteatre , restaurante á la carte si all inclusive, sali de fitness, minimarketuri, saloane de frumusete, spa-uri... si tot ceea ce ar mai putea avea nevoie un turist.

Continuarea in Evenimentul Zilei


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea