Social

#Regele Mihai stare sanatate #. regele mihai #principesa margareta

Regele Mihai, in stare grava. Principesa Margareta, de urgenta in Elvetia!


Principesa Margareta se afla de duminica seara la resedinta privata din Elvetia, dupa ce starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, conform Casei Regale.

Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu au revenit in Elvetia aseara, la resedinta privata a Majestatii Sale. Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei”, a anuntat luni Casa Regala, potrivit News.ro.

De asemenea, precizeaza ca in aceasta saptamana, Familia Regala va discuta cu medicii care il trateaza pe Regele Mihai, pentru a discuta tratamentul curent.

“In aceasta saptamana, Familia Regala va avea o runda de intalniri cu medicii Majestatii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui si pentru a primi sfatul lor in circumstantele actuala", precizeaza Casa Regala.

Regele Mihai a implinit 96 de ani in 25 octombrie. Regele Mihai s-a retras din viata publica la inceputul lunii martie a anului trecut, cand Casa Regala a anuntat ca acesta a fost diagnosticat o forma grava de cancer ( carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica). De atunci, suveranul sta la resedinta privata din Elvetia, sub supraveghere medicala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea