Social

#aniversare #. regele mihai # aniversare regele mihai # regele mihai 90 de ani

Regele Mihai, aniversare cu fast la 90 de ani

Regele Mihai a implinit 90 de ani , acest eveniment fiind marcat printr-o gala organizata de Casa Regala la Opera Nationala, dar si printr-o invitatie de a tine un discurs in Parlament.

Daca in Parlament regele a vorbit de valorile de care trebuie sa isi aduca aminte romanii pentru a reusi sa faca din tara lor locul la care viseaza, ajuns la Opera fostul suveran a ramas fara cuvinte cand sutele de oameni adunati acolo au inceput sa-i scandeze numele si sa strige "Monarhia salveaza Romania".

La gala de la opera nationala au venit reprezentanti de seama ai caselor regale din Europa si Asia. Regina Sophia a Spaniei si regele Simeon al Bulgariei au fost aplaudati minute in sir de cei prezenti.

Din partea Casei Regale a Romaniei au participat principesa Elena, fiica regelui Mihai, sotul ei, Alexander Phillips Nixon, printul Nicolae, Elisabeta Karina de Romania si principesa Maria.

Regina Ana a sosit singura, fiind aplaudata in timp ce a parcurs treptele de la intrarea in Opera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea