Social

#reduceri piatra #Black Friday 2016 #black friday #reduceri #piatra naturala # oferte black friday

Reduceri de pana la 80% la 20.000 mp de piatra naturala

Vineri, 18 noiembrie, de Black Friday, Rock Star Construct, compania care opereaza sub brandul PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si magazin online de piatra naturala, continua traditia promotiilor si anunta reduceri de pana la 80% la materiale din piatra naturala, produse in valoare totala estimate de peste 350.000 Euro.

Peste 100 de produse din marmura, travertin, granit, ardezie flexibila, adezivi sau solutii de impermeabilizare insumand peste 20.000mp de materiale de constructii vor fi in stoc in showroom-ul PIATRAONLINE, vineri 18 noiembrie.

"Sub conceptul Reduceri imposibile la piatra naturala, le dam incredere clientilor nostri ca avand in vedere oferta pregatita, orice proiect de amenajare sau reamenajare devine posibil. Ne adresam atat persoanelor care sunt in cautarea de materiale si servicii de calitate atunci cand vine vorba de designul interior, dar si clientilor care vor sa dea o nota aparte cu cel mai revolutionar produs, ardezia flexibila SKIN unei incamperi, sau de ce nu, unei piese de mobilier", mentioneaza Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Oferta este valabila doar in data de 18 noiembrie, timp de 24h pentru magazinul online www.piatraonline.ro si in intervalul 9:00 – 21:00 in showroom-ul din Bucuresti. Toate comenzile vor fi livrate incepand cu ziua de 18 noiembrie, in termen de 7 zile lucratoare.

In 2015, de Black Friday, valoarea vanzarilor pentru primele trei ore a fost de peste 214.000 de lei, respectiv peste 48.000 de Euro, iar la final de zi valoarea a ajuns la aproximativ 150.000 Euro. Cele mai comandate produse au fost foile de ardezie si travertin, iar 80% dintre comenzi au venit de pe magazinul online www.piatraonline.ro. Anul acesta, compania estimeaza vanzari de peste 200.000 de Euro pentru produsele din piatra naturala.

Scopul companiei PIATRAONLINE este acela de a se adapta la tendintele de ultima generatie in ceea ce priveste materialele de constructii pentru proiectele inovatoare de design interior sau exterior. Una din cele mai moderne solutii de decor si produsul vedeta al campaniei este ardezia flexibila SKIN, piatra-flexibila cu aspect unic si natural. Disponibila in diverse nuante, isi face loc cu usurinta in orice spatiu din casa. Mai mult decat atat, ardezia se bucura de o serie de caracteristici care o descriu drept un produs inovator precum si faptul ca dispune de o rezistenta mare la schimbare, nu se deterioreaza la razele UV si nici sub influenta apei. Cu ardezie flexibila se pot imbraca diferite obiecte de mobilier, dar se pot utiliza si la acele spatii care se doresc a fi puse in valoare (mese, scaune, obiecte de decor).

"Produsele care fac parte din oferta sunt special concepute pentru nevoile unui proiect mic sau mediu, dar am pregatit si discount-uri la produse folosite in proiecte complexe de amenajari, astfel incat sa putem fi alaturi de toti clientii nostri. Mai mult, incurajam clientii sa vina in showroom pentru a putea beneficia de sfaturile echipei de specialisti in piatra naturala", conchide Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Mai multe detalii despre campanie aici: piatraonline.ro/blackfriday.

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa — de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea