Social

#telefonie #tarife de interconectare #reducere tarife

Reducere drastica a tarifelor de interconectare pentru telefonie

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii a cerut operatorilor de telefonie mobila reducerea drastica tarifelor maxime de interconectare la telefonie incepand cu 1 ianuarie 2014.

Astfel, de la inceputul anului viitor, tarifele la interconectarea de telefonie ar trebui sa scada de la 3,07 eurocenti/minut la 0,86 eurocenti/minut pentru apelurile la puncte mobile si de la 0,67 eurocenti la 0,15 eurocenti/minut pentru cele fixe.

"ANCOM a publicat astazi (joi, n.r.) spre consultare publica tarifele maxime propuse pentru serviciile de interconectare in vederea terminarii apelurilor telefonice la puncte fixe si mobile, determinate pe baza unor modele de calculatie a costurilor. Autoritatea propune ca de la 1 ianuarie 2014 tariful maxim pentru terminarea apelurilor la puncte fixe sa scada de la 0,67 eurocenti/minut la 0,15 eurocenti/minut, iar tariful maxim pentru terminarea apelurilor la puncte mobile de la 3,07 eurocenti la 0,86 eurocenti/minut", potrivit comunicatului emis de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea