Social

#rednic #liga 1 #dinamo

Rednic i-a invatat pe "caini" sa castige din nou

Dupa un sezon in care dinamovistii s-au cam facut de ras, terminand pe locul patru, unul care pentru formatia din Stefan cel Mare este echivalent cu dezastrul, alb-rosii au invatat din nou sa castige.

Duminica seara, in primul amical adevarat din aceasta pauza competitionala, baietii lui Mircea Rednic au trecut de francezii de la Nantes, scor 2-1. Si, cel mai important, au lasat o impresie frumoasa. Mult mai frumoasa decat cea lasat de rivalele Steaua si Rapid in partidele cu Red Bull Salzburg si respectiv cu FC Sion.

Dinamo a inceput furmos, in pressing, si Izvoranu a fost la un pas sa deschida scorul in minutul cinci, la o faza fixa. Dupa alte cinci minute, Danciulesu trece si el pe langa gol, sutul sau fiind respins de portarul lui Nantes. Contrar cursului jocului, francezii au marcat primii, Beckamenga driblindu-l frumos pe Izvoranu si invingandu-l pe Dolha cu un sut plasat. Dinamovistii si-au revenit insa rapid si au intors soarta meciului. In minutul 29, Torje prinde un sut frumos, cu efect, egaland, pentru ca in minutul 36 Bratu sa isi treaca si el numele pe lista marcatorilor, la fel, printr-o executie de la distanta.

La pauza, Rednic a facut nu mai putin de opt modificari, insa acest lucru nu si-a pus amprenta pe jocul gruparii dinamoviste. Alb-rosii au fost aproape de a-si majora diferenta in startul reprizei secunde, prin Miranda (min. 49) si Thiago (min 53). In ultima jumatate de ora de joc, „cainii” s-au retras in defensiva, aparandu-si avantajul de pe tabela. Scor final 2-1 si redebutul „Puriului” pe banca lui Dinamo este promitator.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea