Social

Rednic a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo

Antrenorul a ajuns la un acord cu actionarii dinamovisti pentru a prelua formatia din vara si a un contract pe doua sezoane.

"Am discutat niste lucruri care trebuiau clarificate. Raman la Dinamo, acum mi-am dat acordul. Am semnat contractul pe doi ani cu obiectivele pe care le-a avut intotdeauna Dinamo, campionatul si Liga Campionilor", a spus .

Mircea Rednic a precizat ca va colabora cu administratorul delegat Cornel Dinu in privinta transferurilor.

"Am mai colaborat si cand am fost la Dinamo. A fost o neintelegere . E vorba de un departament de scouting care s-a creat la club si domnul Dinu raspunde de el. Pentru binele lui Dinamo, vom colabora", a mai explicat acesta.

Mircea Rednic   si-a inceput cariera de antrenor in anul 2000 la Rapid Bucuresti . In campionatul 2002-2003 sub conducerea lui Mircea Rednic,  Rapidul a castigat pentru a treia oara titlul de campion.

Dupa un sezon in care a antrenat pe FC Vaslui, Mircea Rednic a ajuns la Dinamo unde a castigat titlul de campion in sezonul 2006-2007. Dupa ce a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, Rednic si-a dat demisia de la Dinamo.

In octombrie 2007 Rednic  a fost numit  antrenor principal la Rapid. Rezultatele din retur si meciul pierdut cu Steaua la masa verde l-au facut pe Mircea Rednic sa isi dea demisia.

Dinamo si Mircea Rednic au ajuns pe 1 aprilie la un acord pentru un contract pe o perioada de 2 ani, valabil din sezonul 2008-2009.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea