Social

#leucemie #dezvoltarea copiilor #cancer #donatii

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit pentru copiii bolnavi de cancer si leucemie

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania este implicata in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copiii strazii, batranii strazii, familii sarace cu multi copii, etc.

Activitatea noastra principala se concentreaza pe salvarea vietilor copiilor bolnavi de cancer si leucemie. In atentia noastra este Andrada Uskar care sufera de leucemie si care are nevoie luna de luna de 1 500 de euro pentru tratament, care se realizeaza la Clinica San Matteo din Pavia, Italia.

Tratamentul Andradei a inceput in luna noiembrie 2012 si va dura doi ani de zile, pana in luna noiembrie 2014. Rezultatele tratamentului sunt foarte bune, medicii italieni sunt increzatori ca Andrada va invinge leucemia complet cu ajutorul tratamentului.

Andrada are nevoie de sustinerea noastra luna de luna cu 1 500 de euro pentru acest tratament sa poata continua pana la final.

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania face un apel catre toate companiile din Romania care doresc sa o ajute pe Andrada (si nu numai) ca sa poata continua tratamentul, sa doneze 20% din impozitul pe profit catre asociatia noastra.

Pana in luna Noiembrie 2014 cand Andrada va finaliza tratamentul mai este nevoie de 18 000 de euro. Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit si compania dvs va contribui la salvarea Andradei.

Descarca contractul AICI

Codul fiscal permite firmelor sa directioneze 20% din impozitul pe profit catre un ONG. Până pe 31 Decembrie 2013, compania dvs. poate redirecţiona 20% din impozitul pe profit pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie prin asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania.

Modalitatea de redirectionare este foarte simpla. Compania isi calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi incheie cu contract de sponsorizare cu asociatia noastra umanitara, iar cheltuielile sunt deductibile.

Cum se directioneaza cei 20% din impozitul pe profit?

Din impozitul de 16%, 80% merge către stat şi restul de 20% îl puteţi directiona fără să vă coste nimic pentru copii bolnavi de cancer si leucemie care sunt in atentia asociatiei noastre umanitare.

Care sunt beneficiile redirectionarii a 20% din impozitul pe profit?

  • Compania dvs alege unde sa fie directionati cei 20% din impozitul pe profit;
  • Ca sponsor aveti posibilitatea de a verifica felul in care s-au folosit banii;
  • Directionarea celor 20% din impozitul pe profit reprezinta un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie
  • Redirectionand 20% din impozitul pe profit catre asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania, veti beneficia de mediatizarea implicarii companiei dvs in cazuri umanitare, aducand un plus de imagine companiei;
  • Veti deveni partenerul unei asociatii cunoscute la nivel national ca una care se implica pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie.

Pe ce baza juridica puteti directiona cei 20% din impozitul pe profit?

Conform Codului Fiscal aflat în vigoare, Titlul 2, Cap. II, art.21, alin.4 p: Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente dacă totalul acestor cheltuileli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

  • Se încadrează în 3 la mie din cifra de afaceri;
  • Nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Contractul de sponsorizare il gasiti in atasament. Pentru companiile doritoare sa ajute copii bolnavi de cancer si leucemie, va rugam sa il completati si sa il stampilati, apoi sa ni-l trimiteti prin email scanat.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a cere contractul de sponsorizare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com, telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Advertorial


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea