Social

#record mondial #record #guiness world record

RECORD MONDIAL! Cele mai multe persoane care au inmuiat biscuiti in lapte

A fost doborat un nou record mondial. Mondelez International, Inc. (NASDAQ:MDLZ) continua sa asocieze biscuitii cu momentele jucause, de data aceasta cu o ocazie inedita, prin stabilirea unui record mondial. Mondelez International anunta ca a castigat titlul Guiness World Records pentru cei mai multi oameni, din zone diferite, care au inmuiat simultan biscuiti in lapte. Recordul inedit a fost stabilit pentru a sarbatori succesul brandului Oreo, care a inregistrat vanzari nete anuale de 3,1 miliarde USD pana la finalul anului 2019.

Stabilirea recordului a inceput pe 30 ianuarie, ora 4.30 pm, cand echipele Mondelez International din toata lumea au fost invitate sa inmoaie biscuiti OREO in lapte, simultan, in timpul unui eveniment ce a fost transmis prin video streaming. 5.066 de angajati ai companiei, din 55 de birouri, din 32 de tari, inclusiv din sediul Mondelez Romania din Bucuresti, au participat la stabilirea recordului GUINNESS WORLD RECORDS.

"Suntem foarte mandri ca am sarbatorit acest moment important pentru brandul Oreo in cadrul unui eveniment jucaus, care a adunat familia Mondelez International din intreaga lume", a spus Dirk Van de Put, Chairman si CEO, Mondelez International. "Asteptam cu interes noi momente importante din evolutia brandului si speram ca vom avea cat mai multe recorduri in viitor!"

Biscuitii OREO sunt biscuitii preferati in lume, fiind disponibili in peste 100 de tari. Aproximativ 34 de miliarde de biscuiti Oreo sunt vanduti in fiecare an si 92 de milioane, in fiecare zi. De la lansarea biscuitilor Oreo, in 1912, au fost vanduti aproximativ 500 de miliarde de biscuiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea