Social

#nastere #record #bebelus

Record la Botosani, nou nascut de 6,8 kg!

Un bebelus cu o greutate de 6, 8 kilograme si o inaltime de 58 de centimetri s-a nascut in week-end la Botosani si stabilit un record al ultimilor 20 de ani in Romania. Micuta Luciana Munteanu a venit pe lume de una singura, desi parintii se asteptau sa aiba gemeni.

Livia Munteanu, in varsta de 39 de ani, mai are acasa inca noua copii, cel mai mic dintre acestia are un an, iar cel mai mare - 16 ani. Femeia a marturisit pentru Stirile ProTV ca in timpul sarcinii nimic nu i-a dat de inteles ca va naste un “ Gulliver in tara piticilor”, asa cum ii numesc bebelusul asistentele din maternitate . Ea si sotul se pregateau sa duca acasa doi gemeni, nicidecum un copil care are o greutate de bebelus de aproape 6 luni.

Micuta este sanatoasa si vesela , mananca bine si plange iar medicii spun ca o vor tine sub observatie putin mai mult, pentru a nu avea complicatii ulterioare nasterii. Potrivit medicilor de la maternitatea din Botosani, nasterea de sambata a stabilit un nou record pentru zona Moldovei, dupa ce anul trecut, la aceeasi maternitate, un alt copil a avut la nastere 6.450 de grame.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea