Social

"Recital de 24 de minute"

"Recital de 24 de minute" a notat, luni, cotidianul "Fanatik", caracterizind astfel evolutia atacantului echipei Besiktas , Adrian Ilie , in meciul cu Bursaspor .

"Fotbalistul roman, care a intrat in joc in minutul 66, in locul lui Sergen, a obtinut un penalti si a fost aplaudat pentru evolutia sa", scrie "Fanatik". Jurnalul turc considera ca Ilie are evolutii din ce in ce mai bune. "A adus vitalitate jocului echipei Besiktas, a pus in mare dificultate apararea formatiei Bursaspor si si-a multumit staff-ul tehnic", se mentioneaza in "Fanatik".

Adrian Ilie a declarat ca este optimist in ceea ce priveste viitoarele sale evolutii. "Eu cerusem un ragaz de doua saptamini. Acum imi atenuez lipsurile. Voi fi pregatit in totalitate intr-o saptamina", a spus Ilie.

Potrivit cotidianului "Fanatik", doi suporteri au fost raniti la cap in urma altercatiilor care au avut loc in timpul meciului, intre sustinatorii echipei Bursaspor. Cotidianul "Hurriyet" i-a acordat lui Ilie nota 6, acelasi calificativ primindu-l si fotbalistul echipei Bursaspor, Iulian Miu.

"Iata-l pe Adrian Ilie", a titrat cotidianul "Sabah". "In ultimele minute ale meciului a intrat in scena Adrian Ilie. El a jucat ca un adevarat atacant si a creat numeroase ofensive, dar Ilhan Mansiz nu a colaborat deloc cu el. Un mic mesaj rezultat din acest meci: Adrian Ilie ar face o treaba mai buna decit Mansiz", se precizeaza in "Sabah".

Cotidianul "Radikal" scrie ca Ilie le-a adus coechipierilor sai pofta de joc. "El a obtinut un penalti si a adus mai multa vitalitate in evolutia echipei Besiktas", noteaza "Radikal".

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat ca aceasta este cea mai importanta victorie obtinuta de echipa sa in actuala editie de campionat. "Si Bursaspor a jucat bine, nu ne-a lasat sa evoluam asa cum ne-am propus. Am avut si dezavantajul unui gazon dificil. Din aceasta cauza am schimbat sistemul de joc in repriza secunda si am optat pentru pase lungi. Motivul pentru care nu am inscris mai multe goluri este faptul ca jucatorii sint stresati. In mintile lor mai exista semne de intrebare. Pina si Giunti s-a accidentat din cauza acestei presiuni", a spus Lucescu.

Tehnicianul echipei Bursaspor, Umit Kayihan, a afirmat ca formatia pe care o antreneaza nu se afla pe locul pe care il merita in clasament. "In ceea ce priveste eliminarea lui Erol, la fel ca el a faultat si Ahmet Yildirim, dar nu a primit cartonasul rosu. In plus, arbitrul a vrut, la un moment dat, sa ii acorde un cartonas galben lui Yasin, dar si-a amintit ca acest jucator mai are un unul si a renuntat", a precizat Kayihan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea