Social

Real Madrid a realizat cele mai costisitoare transferuri

Real Madrid este clubul spaniol care a euro , doar pentru atacantul Robinho platind 24 milioane de euro. Cheltuielile "galacticilor" nu par sa se opreasca aici. Suma de 55 milioane de euro poate ajunge la 82 milioane de euro, in cazul in care madrilenii il vor transfera, in ultima zi de mercato, pe Sergio Ramos, care costa 27 milioane de euro. Dupa Robinho, cel mai scump transfer din Spania este cel al coechipierului sau de la Real Madrid, Julio Baptista, adus de la FC Sevilla pentru 20 milioane de euro.

Gruparile FC Barcelona, Deportivo La Coruna si Osasuna Pamplona nu au cheltuit nici macar un euro, preferand sa aduca jucatori liber de contract sau imprumutati. Cele mai multe transferuri le-a realizat Celta Vigo (13), in timp ce Getafe si Deportivo Alaves au achizitionat cate 12 fotbalisti. In total, in campionatul Spaniei s-au cheltuit 187,27 milioane de euro pentru transferurile din aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea