Social

Real, inca un pas spre titlu

Daca Barcelona continua sa nu se regaseasca in campionat, departandu-se chiar si de locul secund, pentru Real Madrid lucruile merg cum nu se poate mai bine. Echipa condusa de Bernd Schuster a invins, duminica, fara emotii, in meciul cu Athletic Bilbao.

Saviola a deschis scorul in minutul 13, urmarind mingea trimisa de Robinho, pe care Armando Riveiro a respins-o in fata. Replica oaspetilor nu a intarziat. Dupa ce acelasi Saviola are golul desprinderii in varful bocancului, dar nu mai reuseste sa il bata pe portarul advers, Etxeberria ii da prilejul lui Iker Casillas sa se remarce, aparatorul buturilor madrilene respingand de sub transversala lovitura de cap trimisa de adversar.

Era minutul 31 si, patru minute mai tarziu, Bilbao are ocazia sa egaleze din penalty. Dar Casillas reuseste sa ghiceasca partea in care va executa Garmendia si respinge.

Abia in minutul 74 va pica al doilea gol, desi ocazii au fost de ambele parti. Cel care aduce desprinderea este Robben, care a inscris cu latul, la coltul scurt. Si, dupa alte trei minute, jocurile sunt facute: Higuain, autorul pasei de la golul al doilea, scapa in spatele defensivei adverse si nu il iarta pe Armando. Real Madrid – Athletic Bilbao 3-0, un scor final care apropie si mai mult galacticii de titlul din acest an.

Principala urmaritoare a madrilenilor nu a gresit nici ea, impunandu-se in deplasare gratie golului inscris de Senna, in minutul 17, cu un ;ut de la 45 de metri. Scor final: Betis Sevilla – Villareal 0-1.

Alte rezultate inregistrate duminica : Getafe - Atletico Madrid 1-1 (Albin '13 / Aguero '39 - Cosmin Contra a evoluat la gazde doar ultimele 17 minute), Valladolid - Almeria 1-0 (Sesma '90+3), Recreativo Huelva - Levante 2-0 ( Ersen Martin '9, Camunas '42), Espanol Bacelona - Real Zaragoza 1-1 (Riera '59 / Oliveira '85 - pen), Valencia - Osasuna 3-0 (Villa '19 - pen, Mata '51, Joaquin '84), Mallorca - Racing Santander 3-1 (Nunes '49, Trejo '83, Guiza '89 / Duscher '86 - pen).

Sambata, Murcia si FC Sevilla au incheiat la egalitate, 0-0, in timp ce Deportivo La Coruna a invins FC Barcelona, cu 2 -0, prin golurile inscrise de Juan Rodriguez, in minutul 54 si Pablo Amo, cu 14 minute inainte de fluierul final.

In clasament conduce Real Madrid, cu 75 de puncte, la zece de urmatoarea clasata, Villareal. Treapta a treia a podiumului este ocupata de Barcelona, care a adunat 61 de puncte.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea