Social

#gabriel oprea #demisionat #marian vanghelie #cezar preda #traian băsescu

Reactii la demisia lui Gabriel Oprea

Presedintele PSD Bucuresti , Marian Vanghelie , a declarat marti ca social-democratii se asteptau ca Gabriel Oprea sa demisioneze din functia de ministru de Interne, iar acesta este considerat ca si dat afara din PSD, nemaifiind nevoie decat de o simpla formalitate.

"Ne asteptam cu totii la acest gest", a declarat Marian Vanghelie la Antena3, precizand ca la baza acestei decizii sta faptul ca presedintele Traian Basescu "l-a vazut ca nu este in stare" sa isi indeplineasca misiunea.

"Traian Basescu a incercat. Nu s-a putut. PSD este unit si, ca atare, domnul Oprea a recunoscut ca a gresit", a spus Marian Vanghelie.

Acesta a respins acuzatiile grave aduse de Oprea conducerii PSD, potrivit caruia el a fost inlaturat de la conducerea Ministerului de Interne din cauza grupurilor mafiote din partid, ironizandu-l pentru sustinerea ce i-a fost acordata de Gigi Netoiu prin organizarea mitingului organizatiei PSD Ilfov.

"Dansul cu domnul Netoiu au facut o echipa impotriva grupurilor mafiote", a spus Vanghelie ironic. Seful PSD Bucuresti a mai spus ca Oprea a gresit ca nu a respectat deciziile PSD.

"A gresit foarte tare pentru ca nu a stiut sa il respecte pe presedintele partidului, pentru ca nu dansul a castigat alegerile si a luat scorul pe care l-a luat", a spus Vanghelie. El a precizat ca Gabriel Oprea se poate considera deja exclus din partid.

"Este dat afara. Nu mai trebuie decat o procedura formala la comisia de etica", a precizat Marian Vanghelie. Totodata acesta a avertizat ca este foarte posibil ca organizatia PSD Ilfov, sustinatoare a lui Gabriel Oprea, sa fie desfiintata.

"In cazul in care nu reglementam situatia, o sa cream o alta organizatie" a avertizat Vanghelie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea