Social

#razvan lucescu #fc brasov #liga i

Razvan Lucescu: Plec doar in strainatate!

Razvan Lucescu a vorbit despre cariera sa de cand antreneaza pe F.C.Brasov si sustine ca ar pleca doar in strainatate daca ar fi sa paraseasca echipa de sub Tampa.

"Brasovul e o echipa cu care vreau sa cresc. Si eu, si jucatorii, si conducerea, toata lumea vrea performanta. Am promovat din 'B' in 'A', acum ne gandim mai sus, la o cupa europeana . Nu neaparat anul asta, dar pana la finalul contractului meu, in 2010, ne vom bate pentru asta. Daca iti place ce faci, antrenezi oriunde. Recunosc ca una e sa joci la Focsani si alta pe Ghencea sau Giulesti, dar pentru mine motivatia de a invinge a fost aceeasi. Eu sunt un tip care face ce simte. Am vrut sa vin la Brasov in liga secunda, am venit. Am vrut sa ridic degetul mijlociu catre cineva din tribuna dupa meciul cu Feyenoord, am facut-o, am vrut sa plec pe jos de la stadion pe Podul Grant , iar am facut-o.", a spus Lucescu...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea