Social

#razvan lucescu #selectioner #antrenor #fotbal

Razvan Lucescu Jr ramane la nationala pana in 2013

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu , a anuntat ca soarta selectionerului Razvan Lucescu nu depinde de meciul cu Franta, informeaza romanialibera.ro.

Razvan Lucescu ramane selectioner al echipei de fotbal a Romaniei pana in anul 2013. Razvan Lucescu a mai spus ca este multumit de prestatia selectionerului si vor sa ii prelungeasca contractul, indiferent de rezultatul meciului cu Franta.

"Noi, cand spunem ceva, eu sau domnul Mircea Sandu, nu spunem de dragul de a da declaratii. Razvan Lucescu munceste foarte bine la echipa nationala , uitati-va la reactiile jucatorilor. Uitati-va la Gabi Tamas, care a avut probleme cu disciplina la Dinamo ce parere are despre Lucescu. Pentru noi e foarte important cum se munceste la echipa nationala, iar el munceste non-stop pentru echipa nationala. Indiferent ce se va intampla la Paris, lui Razvan Lucescu ii vom prelungi contractul pana in 2013", a declatat Ionut Lupescu la GSP TV.

Ionut Lupescu a mai declarat ca echipa Frantei poate fi invinsa prin munca si inteligenta tactica. Potrivit ziare.com, in contractul cu FRF, obiectivul lui Razvan Lucescu este calificarea Romaniei la Campionatul European din 2012.

In prezent insa, echipa Romaniei are sanse minime de calificare dupa ce a acumulat doar doua puncte in cele doua meciuri preliminare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea