Social

#bilete #tren #amenzi #infractiuni #calatori #razie

Razie in trenuri: Aproape 1.800 de romani au fost prinsi calatorind fara bilet

In perioada 18-20 ianuarie 2013, politistii de la transporturi au efectuat o serie de controale in statiile de cale ferata si pe trenurile de calatori, in urma carora au fost depistati 1.776 de calatori fraudulosi. Acestia au fost amendati sau au fost obligati sa plateasca bilete de tren la suprapret in valoare de 28.816 lei.

Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane, in cele trei zile politistii au constatat 35 de infractiuni, sapte dintre ele de natura financiara, 25 economice, iar trei de alta natura.

Conform aceleiasi surse, in urma verificarilor au fost depistate doua persoane date in urmarire, 11 minori nesupravegheati, 49 de persoane care cerseau, precum si o persoana suspectata de comiterea unor infractiuni.

Cei peste 700 de politisti de la transporturi au dat 381 de amenzi in valoare totala de 68.770 de lei si au confiscat bunuri de 14.240 de lei.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea