Social

Razboi intre PNL si PD-L Cluj

PNL Cluj ii acuza pe liderii PD-L de amenintari si presiuni politice la adresa unor primari liberali alesi sau a unor candidati intrati in turul 2 in judetul Cluj pentru a renunta sa mai participe la cursa electorala. Alin Tise , principalul acuzat, le raspunde dur lui Horea Uioreanu si Marius Nicoara .

Marius Nicoara si Horea Uioreanu, liderii clujeni ai PNL, acuza manifestarea in ultimele zile, in judet, a unui asa-numit „autoritarism“ al Partidului Democrat Liberal, marele cistigator al alegerilor locale. „Primarii nostri au fost deja abordati de diversi oameni din echipa portocalie sa renunte la turul 2, iar primarii in functie au fost intrebati de sanatate.

E o situatie pe care nu o putem accepta si tolera. Am fost sunat de primari care, pina nu s-a instalat in functie noul presedinte al CJ Cluj, spun ca sint supusi presiunilor“, a declarat ieri presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara. Liderul PNL a dat exemplul primarilor din Sinmartin si Vad si al candidatilor PNL din turul 2 care „au fost deja atacati pentru a se transforma in portocalii“.

Acuzele lui Uioreanu

Deputatul Horea Uioreanu a declarat, la rindul sau, in aceeasi conferinta de presa, ca o echipa a PD-L condusa de consilierul judetean Ion Pantelimon a facut presiuni la adresa unor primari liberali, iar la Tureni, candidata PNL din turul 2 a fost amenintata de contracandidatul de la PD-L, care i-a spus sa nu mai circule singura pe strada.

„Alin Tise i-a sunat pe toti primarii nostri care au intrat din primul tur, iar echipe mobile ale PD-L circula in cele 18 comune unde avem candidati in turul 2 si ii ameninta. Mi se pare aberant ca nici nu au apucat sa se instaleze in functie si deja incep amenintarile.

Aceasta este perspectiva judetului, prin instalarea acestei mafii portocalii la conducerea judetului“, a atacat Uioreanu. El sustine ca primarilor PNL li s-a cerut sa treaca la PD-L ca o conditie pentru a primi pe viitor finantari de la CJ. (continuarea in Monitorul de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Cluj

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea