Social

"Razboi al clanurilor" la Real Madrid

Cotidianul catalan "Sport" noteaza ca la Real Madrid exista un "razboi al clanurilor", intre jucatorii brazilieni, care beneficiaza de sprijinul antrenorului Vanderlei Luxemburgo, si fotbalistii spanioli , printre care se afla si capitanul Raul Gonzalez . "Luxemburgo are acum piesele pe care le dorea pentru a declara razboi "clanului spaniol", care este condus de capitanul Raul, alaturi de Salgado, Guti si de Figo. Prin transferurile lui Robinho si Baptista, tehnicianul va incerca sa treaca puterea in mainile "clanului brazilian" si astfel sa schimbe forma de lucru si obiceiurile echipei. Spaniolii au boicotat ideile lui Luxemburgo de a intra in cantonament sau de a aduce un dietetician", scrie "Sport".

Potrivit "Sport", la Real Madrid, Luxemburgo a incercat sa-si castige aliati si i-a laudat public pe Zidane si Beckham. Dar tot Luxemburgo a solicitat plecarea lui Figo si Guti si l-a transferat pe Diogo pentru postul lui Michel Salgado, incercand astfel sa slabeasca puterea capitanului Raul. "In cercul sau de prieteni, Luxemburgo a spus mereu ca-l mentine pe Raul titular pentru ca nu are un fotbalist de aceleasi caracteristici pentru postul capitanului. Acum il are", noteaza "Sport".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea