Social

#calatorii #ratb #abonamente #modernizare #majorare pret

RATB vrea sa scumpeasca biletele de mai multe ori in acest an

Regia Autonoma de Transport Bucuresti vrea sa scumpeasca biletele de calatorie de mai multe ori in acest an si doreste ca abonamentele sa fie aiba un numar limitat de calatorii.

Reprezentantii RATB au declarat ca este nevoie de aceste majorari pentru a spori incasarile si pentru a avea bani si pentru investitii pentru modernizarea structurii de transport, insa aceasta are nevoie de aprobarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

"Regia propune municipalitatii pentru anul 2013 actualizarea etapizata a ofertei tarifare pentru serviciul de transport public de persoane, cu majorari succesive ale tarifelor titlurilor de calatorie, incepand cu luna ianuarie pentru prima faza, respectiv luna iulie, pentru definitivarea implementarii unei noi politici tarifare, care include un numar-limita de calatorii atasate abonamentelor [...]", potrivit proiectului de buget al RATB.

Adrian Campurean, director general RATB, sustine ca nu au mai fost aprobate majorari inca din 2008.

"Aceasta este doar o recomandare facuta de noi, Consiliul General al Municipiului Bucuresti fiind cel care stabileste cand si cu cat se majoreaza aceste tarife. In Bucuresti, ultima majorare a pretului a avut loc in 2008. De atunci, peste tot in tara pretul a mai crescut", a declarat Campurean.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea