Social

#maraton #ratb #trasee # trasee ratb

RATB modifica in weekend traseele unor mijloace de transport comun

RATB va modifica, sambata si duminica, traseele mai multor mijloace de transport in comun, in contextul in care in acest weekend se va desfasura Maratonul International Bucuresti.

Vor fi modificate traseele urmatoarelor linii: 1, 23, 27, 70, 79, 92, 104, 116, 117, 123, 124, 133, 312, 323 si 385.

Autobuzul 104 va functiona sambata pe traseul de baza intre "Cora Pantelimon" si intersectia Bd. Decebal/Str. Dristorului, apoi pe un traseu modificat , in ambele sensuri, pe strada Dristorului, Soseaua Mihai Bravu , Calea Dudesti, Bulevardul Octavian Goga, Bulevardul Mircea Voda si Bulevardul Unirii, de unde revine pe traseul initial.

Tot sambata, autobuzele liniilor 123 si 124 vor functiona pe traseele de baza intre "CET Sud Vitan ", respectiv "Fundatia Aisteda" si intersectia Calea Vitan/Bulevardul Octavian Goga, apoi pe un traseu modificat, in ambele sensuri, pe Bulevardul Octavian Goga, Bulevardul Mircea Voda si Bulevardul Unirii, de unde revin pe traseele initiale.



Sursa foto: apropo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea