Social

#liga campionilor #steaua - fiorentina #adrian mutu injurat #razvan rat

Rat: Fanii Stelei au fost necivilizati la meciul cu Fiorentina

Prezent la gala fotbalului romanesc , fundasul lui Sahtior Donetk, Razvan Rat , a declarat ca suporterii stelei au fost necivilizati la meciul cu Fiorentina.

"Imi pare rau, am declarat inainte de meci ca as fi vrut ca Steaua sa mearga mai departe, dar Champions League este o competitie in care trebuie sa fii dur si concentrat pana la capat. Mutu a fost injurat in Ghencea , suporterii si-au injurat echipa...nu e problema mea, dar nu mi se pare normal...Este colegul meu, dar in primul rand este roman, conational, chiar daca joaca la alta echipa, sa fie injurat e o dovada de necivilizatie. Mi-e greu sa explic de ce echipele romanesti nu au mers mai departe in Champions League. Se poate spune ca a fost un an dezastruos pentru ca nici Steaua si nici CFR nu au mers mai departe in Liga. Daca m-as intoarce sa joc in Romania? Nu stiu. Eu sper sa joc cat mai mult in strainatate..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea