Social

#Black Friday 2021 #black friday # oferte black friday

Rasfata-te de Black Friday, cu oferte irezistibile la produsele preferate - top 5 motive sa alegi Elefant.ro

De Black Friday, te invitam la elefant.ro, mallul online al familiei tale, nu doar sa visezi frumos, ci si sa-ti vezi dorintele indeplinite, pentru ca sta in puterea ta sa faci asta. 

Indrazneste sa intri in universul nostru, descopera ofertele irezistibile pe care ti le-am pregatit si alege, dintr-o varietate de produse, exact ce iti doresti mai mult, de la carti, parfumuri si ceasuri, pana la produse cosmetice, home&deco si electrocasnice. 

  • Cat dureaza campania Black Friday la elefant.ro
  • Top 5 motive sa cumperi de Black Friday, de pe elefant.ro
  • Intra in universul elefant.ro si fii gata de alegeri inspirate
  • Cat dureaza campania Black Friday la Elefant.ro

Din 12 noiembrie si pana pe 14 noiembrie, la Elefant.ro ai liber la cumparaturi de Black Friday. Fii gata pentru o cursa plina de adrenalina si actioneaza smart! Aboneaza-te la Newsletter, sursa ta zilnica de noutati, si nu rata nimic important pentru tine! 

Urmareste-ne si pe retelele de socializare si fii la curent cu cele mai noi oferte si campanii! Fa-ti o lista de cumparaturi si lasa-te pe mana noastra. Iti dam un boost de energie cu oferte irezistibile si surprize pentru tine si cei dragi. Fii pe faza si fa alegeri inspirate! 

Top 5 motive sa cumperi de Black Friday, de pe Elefant.ro

Odata ce ai acceptat provocarea Black Friday, iti doresti ca aventura ta de shopping sa fie o placere pe toata durata campaniei si sa se incheie cu succes, bucurandu-te din plin de produsele tale preferate, pe care, desigur, nu le-ai ratat doar pentru ca mii de alti oameni le doresc in acelasi timp cu tine. 

Iti trebuie o strategie bine pusa la punct si un partener de nadejde? Iata ce putem face, concret, pentru ca tu sa-ti pui in practica si cele mai indraznete idei, fie ca vrei sa-ti surprinzi partenera cu cel mai in voga parfum pentru ea, fie ca doresti sa-ti faci un cadou de suflet, alegand cele mai bune carti politiste, sau sa-ti reamenajezi casa original: 

1. ✅ Secretele si notele fine de mister au farmecul lor aparte, dar nu si cand vine vorba despre o cursa contracronometru, in care e mai bine sa stii ce ai de facut inca dinainte de a lua startul, ca sa nu ai ezitari si sa nu ratezi exact ce te intereseaza mai mult. Si pentru ca stim ca detaliile fac intotdeauna diferenta, iti dam un pont: ti-am pregatit surprize, dar nu tinem lucrurile importante la secret. Asadar, te tinem la curent cu toate noutatile noastre, pentru ca tu sa fii mereu pe faza si sa-ti vezi visurile implinite. Iata inca un motiv sa te abonezi la Newsletter si sa fii cu ochii pe noi si pe retelele de socializare. Fii cu un pas inaintea tuturor si actioneaza la timp!

2. ✅ Vrei un parfum pentru el, care sa-i puna in evidenta personalitatea, sa-ti imbogatesti colectia de carti, sa-i oferi celui mic cele mai variate jucarii sau doresti sa-ti pui in practica ideile creative de design pentru casa ta? La elefant.ro, nu am lasat nimic la voia intamplarii. Te invitam in universul nostru, in care gasesti la un loc toate ofertele de Black Friday, fara sa pierzi timp pretios cautand produsele preferate pe pagini diferite.

3. ✅ Ai pus in cosul de cumparaturi tot ce ti-ai dorit, dar cand sa finalizezi comanda constati ca depasesti bugetul pe care ai vrut sa-l aloci? Nu iti vine sa renunti la nimic, mai ales cand stii cat de avantajoase sunt ofertele. Nu iti face griji! Ne-am gandit si la acest detaliu, asa ca, pe elefant.ro, ai posibilitatea de a opta pentru plata online cu cardul, in 3 sau 4 rate. 

4. ✅ Odata ce ai finalizat comenzile, produsele tale sunt rezervate automat. Iti aducem coletul direct la usa sau daca vrei, poti sa ne faci o vizita intr-unul dintre cele 9 de puncte de pick-up si sa-l ridici chiar tu gratuit. Si asta nu e tot! Mai ai doua variante: sa primesti produsele in EasyBox ori sa le iei de la Posta Romana. 

5. ✅ Si pentru ca stim ca se poate intampla sa iti doresti sa returnezi o parte din produsele comandate sau chiar pe toate, avem o solutie pentru tine si in acest sens. Astfel, ai la dispozitie 30 de zile ca sa actionezi. Retine, totusi, ca produsele returnate trebuie sa respecte anumite conditii, pentru a fi acceptate. Pentru a afla mai multe detalii privind livrarea si returul, te rugam sa consulti termenii si conditiile elefant.ro.

👉 Intra in universul Elefant.ro si fii gata de alegeri inspirate

Sursa foto: elefant.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea