Social

#estetika #wellness #cosmetica #frumusete #infrumusetare #expozitie #corp #par #unghii #specialisti #les nouvelles esthetiques #revista

Rasfat cosmetic, la Zilele Frumusetii - Estetika & Wellness

Esti o consumatoare, dar si o pasionata cunoscatoare de produse de infrumusetare si tratamente medicale concepute pentru a-ti face viata mai placuta si chipul mai atragator? Lucrezi in domeniu si doresti sa afli noi informatii despre produsele si tehnicile de infrumusetare si ingrijire performante? Vino la ESTETIKA & WELLNESS – locul in care frumusetea, stiinta si rasfatul de asteapta.

Agentia Estetik media International si revista Les Nouvelles Esthetiques Romania anunta in perioada 9-12 aprilie, la Sala Palatului, Bucuresti, cel mai important eveniment de estetica al anului: ESTETIKA&WELLNESS – Zilele Frumusetii, editia a VI-a, expozitie profesionala internationala de cosmetica, hairstyling, SPA, wellness si medicina estetica. 

Revista Les Nouvelles Estetiques, franciza adusa acum 7 ani in Romania de dna Carmen Okabe, se pozitioneaza in peisajul international, impreuna cu cele 27 de surori, editiile straine care acopera peste 80 de tari, ca fiind cel mai important network de revista profesionala din lume.

Estetika & Wellness, cea mai longeviva expozitie de cosmetica

Ajunsa in 2009 la cea de-a VI-a editie, Estetika&Wellness a dobandit statutul de cea mai longeviva si mai competitiva expozitie profesionala de cosmetica, aducand laolalta in fiecare an zeci de expozanti din toate sectoarele frumusetii: cosmetica, manichiura-pedichiura, aparatologie, make up, hairstyling.

Expozantii isi vor prezenta cele mai eficiente produse cosmetice care, pe langa rezultatele exceptionale, va vor incanta cu texturile lor fine de catifea si mirosurile delicioase. Specialistii in aparate de infrumusetare vor veni la Estetika&Wellness cu cele mai noi si mai performante aparate pentru ca sa stii care sunt cele mai bune metode prin care iti poti modela corpul asa cum il doresti.

Specialistii in cosmetica iti vor oferi cele mai bune sfaturi

Tenul si corpul tau vor fi in centrul atentiei, iar expozantii nostri sunt nerabdatori sa iti recomande cele mai bune produse si tratamente pentru a te ajuta sa ai un ten tanar si un corp de care sa fii mandra.

Culorile primaverii se regasesc la Estetika & Wellness – Zilele Frumusetii: make-up artistii profesionisti de la cele mai cunoscute companii de produse de machiaj iti vor recomanda culorile care ti se potrivesc si iti vor alcatui un machiaj care te va transforma in atractia zilei.

unghiile merita si ele toata atentia ta si a specialistilor: culorile verii sunt rozul in toate nuantele – de la cel mai aprins fucsia pana la cea mai delicata nuanta de roz, argintiul metalic care anul acesta isi face revenirea pe podiumul modei, nuante de violet si lila, galben, iar pentru cele mai indraznete, culorile neon.           

Daca ai un par pe care nu-l mai poti stapani si vrei o schimbare radicala care sa-ti dezvaluie adevarata personalitate, la acest eveniment gasesti raspunsul adaptat nevoilor tale. Te-ai plictist de culoarea parului tau si vrei sa o schimbi cu una sic, extravaganta sau rafinata? Ai o multime de intrebari despre ingrijirea parului? Vino la ESTETIKA&WELLNESS 2009 si cei mai buni specialisti in hairstyling vor avea grija de parul tau: iti vor recomanda cea mai potrivita tunsoare, nuanta de par care te va scoate in evidenta si te vor invata cum sa ai grija de parul tau.

Persoanele care lucreaza in acest domeniu pot participa la cea de-a VI-a editie a CONGRESULUI INTERNATIONAL DE ESTETICA APLICATA LES NOUVELLES ESTHETIQUES. Aici vor lua parte la o serie intreaga de conferinte, demonstratii pe teme de cosmetica, terapii holistice, medicina si chirurgie estetica, hairstyling, wellness si SPA: tehnici de medicina estetica dedicate pastrarii frumusetii si tineretii – Botox, filleri dermici, mezoterapie; teme legate de beauty bussines pentru cei care vor sa-si deschida o afacere in acest domeniu; Spa-ul in Romania – strategii pentru deschiderea unui Spa de succes, cele mai noi tendinte Spa etc.

Francesco Franco Samudra (fondator al uneia dintre cele mai faimoase Scoli holistice din Italia, Scoala Samadhi), impreuna cu Fabio Boris Danisi (terapeut axat pe tehnici orientale de masaj), Michele Ranieri (maestru yoga si specialist in tehnici de masaj ayurvedice si orientale) si Antonio Grignano (fizioterapeut) vor transforma masajul in arta vindecatoare si vor sustine in aceasta perioada Cursuri de nivelul I, pentru esteticiene si masoterapeuti.

Cei dornici sa-si arate talentul sunt asteptati sa se inscrie la unul dintre cele 5 concursuri profesionale tematice: Tunsoare&Culoare – tema Manga; Coafura – tema Baroc; Machiaj - tema Matrioska; Pictura pe unghii – tema Acvatic; Body-painting – tema Fashion. Regulamentele competitiilor si taloanele de concurs se gasesc atat in revista, cat si pe site-ul nostru: www.LNE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea