Social

#bulgaria #rapiri

Rapirile au devenit o afacere profitabila in Bulgaria

Sotia presedintelui clubului Litex Loveci, Kamelia Bonceva, a fost rapita, la sfarsitul saptamanii trecute, in timpul operatiunii de eliberare a sotului ei.

Bonceva tocmai platea prima transa de 500.000 de leva (255.000 de euro) din rascumpararea de trei milioane de leva (1,5 milioane de euro) ceruta de rapitori pentru eliberarea sotului sau.

Operatiunea s-a desfasurat sub supravegherea politistilor, dar rapitorii au reusit sa o captureze pe femeie, practic sub ochii acestora.

Presedintele F.C. Litex, Anghel Boncev, a disparut la 22 mai, in jurul orei locale 1.00, chiar din fata casei sale, din Sofia. Boncev a fost descoperit de politie, joi noaptea, pe o strada din Sofia, intr-o stare deplorabila. Inainte de a fi eliberat, rapitorii au avut grija sa-l sedeze.

Acum, Boncev se afla in spitalul militar , sub supravegherea politiei. Potrivit medicilor, el are grave probleme psihice si se pare ca a fost torturat de rapitori.

Atanas Atanasov, fostul sef al serviciilor bulgare de contraspionaj si actual parlamentar al partidului Democratii pentru o Bulgarie Puternica, a facut public esecul operatiunii politiei.

In ultimii cativa ani, au avut loc mai mult de zece rapiri in Bulgaria, combinate cu o eficienta nula a politiei.

Atanasov sustine ca rapirile s-au transformat intr-o activitate foarte profitabila in tara sa. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea