Social

Rapid - National, un meci pentru locul patru

Pentru a ramane in lupta pentru titlu , Rapidul lui Razvan Lucescu este obligat sa invinga maine pe FC National, echipa pe care ar putea sa o intalneasca si in ultimul act al Cupei Romaniei.
Jucatorii si antrenorul formatiei din Grant sunt constienti cat de mult inseamna partida pe care o vor disputa pe teren propriu in fata celor de la FC National, pentru ca in acest moment ei sunt in spatele "bancarilor" cu doua puncte (29 - FC National, 27 - Rapid), mai ales dupa ce patronul George Copos le-a adus aminte ca mai au de luptat si pe acest front, nu numai in Cupa Romaniei si in Cupa UEFA. "Acest meci ne poate aduce in pozitia a patra. Este foarte important si il vom trata ca atare", a spus tehnicianul feroviar, Razvan Lucescu. Alb-visiniii vor putea conta si pe aportul lui Emil Dica, refacut dupa entorsa de glezna pe care a suferit-o in partida tur din Cupa UEFA disputata in fata nemtilor de la Hamburger SV.
Fotbalistii italianului Bergodi au insa ca obiectiv sa repete rezultatul de acum doi ani, cand formatia din Parcul cu Platani a plecat din Giulesti cu toate cele trei puncte, dupa victoria cu 1-0. "Este destul de greu, Rapidul joaca bine in acest moment, dar o sa incercam macar sa scoatem acelasi rezultat pe care l-am inregistrat si in fata Stelei si, de ce nu, sa incercam sa si castigam. Nu avem o echipa de lepadat, ca sa ne fie frica de giulesteni ", a declarat mijlocasul din Cotroceni, Ciprian Mozacu. Arbitrul Tiberiu Lajos va da startul partidei, maine, la ora 18.30, meciul urmand a fi transmis in direct de National TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea