Social

Ranieri solicita 8 milioane lire sterline de la Chelsea

Antrenorul italian Claudio Ranieri, demis luni de la Chelsea, solicita despagubiri de 8 milioane lire sterline (12 milioane euro) de la clubul londonez, relateaza ziarul The Sun.

Ranieri solicita 6 milioane lire sterline pentru cei 3 ani de contract care ii mai avea plus 2 milioane lire sterline, reprezentand bonusuri pe care le-ar fi putut castiga.

Roman Abramovici, proprietarul lui Chelsea, i-a promis lui Ranieri o prima de 1 milion lire sterline pentru castigarea campionatului si cel putin un milion de lire sterline pentru un triumf in Europa.

Avocatii lui Ranieri l-au sfatuit sa solicite despagubiri, pentru ca demiterea sa in profitul portughezului Jose Mourinho l-a impiedicat sa castige bonusuri suplimentare.

Venirea lui Mourinho la Londra nu este inca un fapt implinit. Portughezul mai are doi ani de contract cu FC Porto, noua campioana a Europei, iar acesta doreste sa vina la Chelsea cu trei jucatori - Carlos Alberto, Deco si Costinha - plus intregul staff tehnic de la Porto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea