Social

Ranieri pleaca de la Chelsea

Antrenorul echipei Chelsea, Claudio Ranieri, le-a spus jucatorilor sai ca va parasi clubul londonez la finalul acestui sezon, informeaza cotidianul "The Sun".

Potrivit publicatiei engleze, la finalul antrenamentului de luni, Ranieri le-a multumit jucatorilor pentru colaborare si le-a dorit succes. "Eu stiu ce se intimpla, voi stiti la fel de bine, si nu ne ramine decit sa ne incheiem sezonul", le-a spus tehnicianul italian elevilor sai.

Ranieri a precizat ca un antrenor ar trebui sa beneficieze de sprijinul deplin al conducerii clubului. "Conducerea clubului trebuie sa spuna ceva referitor la situatia mea. Si ar trebui sa faca acest lucru pentru jucatori, nu pentru mine, pentru ca eu pot lucra sub presiune. Tot ceea ce imi doresc este sa salvez acest sezon", a declarat Ranieri pentru postul de televiziune Sky Sports, facind referire la repetatele speculatii privind inlaturarea sa de la conducerea tehnica a echipei la care evolueaza Adrian Mutu.

Contractul lui Ranieri, care pregateste echipa Chelsea din septembrie 2000, expira in vara anului 2007.

Potrivit BBC, Ranieri a declarat ca si-a simtit amenintat postul inca de la preluarea clubului Chelsea de catre miliardarul rus Roman Abramovici . "Din primul moment m-am gindit ca as putea fi demis, chiar daca as cistiga tot ceea ce se poate cistiga. Nu m-am gindit niciodata la demisie , pentru ca sint un luptator", a spus Ranieri.

Chelsea va intilni, miercuri, pe teren propriu, formatia Arsenal Londra , in mansa tur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Echipa antrenata de Ranieri ocupa locul al doilea in campionat, cu 64 de puncte, si a fost eliminata atit din Cupa Ligii Angliei , cit si din Cupa Angliei .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea