Social

#barack obama #rahm emanuel #sef al administratiei #numire

Rahm Emanuel, noul sef al administratiei prezidentiale americane

Barack Obama a anuntat oficial ca Rahm Emanuel va fi seful administratiei sale. Republicanii s-au intrebat de ce prima numire a noului sef de stat este unul dintre cei mai buni cunoscatori ai mecanismelor puterii de la Washingon si unul dintre cei mai ferventi democrati, relateaza Reuters.

"Anunt aceasta numire prima pentru ca seful administratiei este esential pentru abilitatea unui presedinte si a unei administratii de a-si indeplini agenda", a spus Obama. "Nu stiu pe nimeni mai potrivit decat Rahm Emanuel pentru a realiza lucrurile", a spus el. Seful administratiei este una dintre pozitiile-cheie de la Casa Alba, iar cel care o ocupa este unul dintre cei mai apropiati consilieri ai presedintelui. Practic, el poate decide cine are acces la acesta, in timp ce, pe de alta parte, dezvolta politicile administratiei. Nu este o surpriza ca Obama a inceput astfel nominalizarile , pentru ca acest post este extrem de important.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea