Social

# vizitare bunici #purtare masti # masti de protectie # alexandru rafila #bunici

Rafila sugereaza purtarea mastilor de protectie cand copiii isi viziteaza bunicii, sau daca locuiesc in aceeasi casa

Odata cu inceperea noului an scolar, raspandirea virusului va creste vertiginos. Din acest motiv, Alexandru Rafila sustine ca mastile de protectie ar trebui folosite si in casa, aceasta fiind o masura necesara daca ce mici intra in contact cu bunicii.

 

“Ceea ce cred ca ar mai fi de facut odata cu inceperea scolii ar fi regandirea interactiunilor pe care le vor avea copiii cu persoanele varstnice din familie, care nu trebuie evitate, dar trebuie oarecum, nu reglementate, dar sa respecte anumite proceduri interne ale familiei, in care interactiunea cu varstnicii care au boli cronice sa fie oarecum la distanta, sa se ia masurile legate de masca. Utilizezi masca si in casa, de exemplu, daca vreau sa stau cu bunicul meu, si o utilizeaza si el. Nici lucrul acesta nu a fost discutat, dar e legat de inceperea scolilor in mod evident”, a aratat profesorul Alexandru Rafila, potrivit digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea