Social

# deschidere scoli # alexandru rafila #scoli #declaratii

Rafila: “Nu au de ce sa fie scolile sau alte activitati puse in pericol”

Profesorul Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si deputat PSD, a declarat ca pentru cateva focare de coronavirus nu au de ce sa fie afectate deschiderea scolilor sau alte activitati. 

Rafila sustine in continuare deschiderea scolilor si  afirma ca aparitia unor focare de coronavirus nu este o cauza pentru inchiderea unor activitati si subliniaza nevoia reducerii numarului de elevi din clase. El sustine in continuare redeschiderea scolilor, "dar nu toate scolile, si nu oriunde".

"De cateva focare cu siguranta nu au de ce sa fie scolile sau alte activitati puse in pericol, dar o extindere a focarelor, foarte multe focare si o crestere a numarului de cazuri la nivel national, sau la nivel regional, sau la nivel local - pentru ca discutam de trei paliere - da. Dar pentru ca vor fi cateva focare atunci discutam doar de un pretext, nu discutam de situatia care sa puna in vreun fel in pericol deschiderea scolilor", a declarat Alexandru Rafila, luni seara, la Digi 24.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea