Social

#traian băsescu #raed arafat #smurd # tudor ciuhodaru

Raed Arafat si-a dat demisia din postul de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii. Cine il inlocuieste?

Raed Arafat si-a anuntat demisia din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in cadrul unei conferinte de presa programate in aceasta dupa amiaza. Aceasta decizie vine in urma acuzatiilor formulate de presedintele Traian Basescu, potrivit carora acesta ar fi dusmanul reformei in sanatate. Postul de subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii ar putea fi preluat de Tudor Ciuhodaru .

In cursul zilei de ieri Traian Basescu l-a atacat pe Raed Arafat , in cadrul unei emisiuni televizate, la Realitatea TV, numindu-l dusmanul reformei in sanatate. Seful statului l-a acuzat pe initiatorul SMURD de "vederi stangiste" si l-a sfatuit pe acesta sa plece de la Ministerul Sanatatii daca este nemultumit.In cursul serii, Arafat a declarat ca se gandeste sa-si depuna demisia.

Astazi, subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii si-a anuntat demisia. "Eu cred ca trebuie sa ma gandesc foarte serios sa vorbesc din afara. Eu din interior sunt limitat sa discut cu domnul ministru. Personalizam totul in jurul unui om si nu ne uitam la ce se intampla in sistemul de urgenta, tocmai ca sa-l multumim pe Vladescu. Asta e ultima batalie pentru dezvoltarea unui sistem de urgenta . Ma retrag si vorbesc din afara ca orice cetatean roman, fara sa am obligatii in Guvern. Asa este normal si onest din partea mea", a declarat Raed Arafat luni seara, la Realitatea TV.

Potrivit ultimelor zvonuri referitoare la inlocuitorul lui Raed Arafat la Ministerul Sanatatii, in postul de subsecretar de stat pe zona serviciile de urgenta, acesta se pare ca va fi Tudor Ciuhodaru, fostul purtator de cuvant al Spitalului de Urgente Iasi. El a fost chemat la Palatul COtroceni in cursul acestei dimineti si anuntat pe noul post in urma cu putin timp, potrivit OradeIasi.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea