Social

# raed arafat vaccin # vaccin coronavirus #coronavirus #raed arafat #imunizare

Raed Arafat s-a vaccinat impotriva coronavirusului!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, s-a vaccinat astazi impotriva coronavirusului.  Acesta a primit azi prima doza a vaccinului, urmand ca in trei saptamani sa primeasca si cea de-a doua doza a vaccinului.

 Raed Arafat, dar si angajatii DSU se vaccineaza la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Capitala.

La inceputul saptamanii trecute s-a vaccinat si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-Covid, medicul Valeriu Gheorghita. 

Astazi u mai ajuns in romania 150.000 de doze de vaccin. Acestea au fost transportate cu avionul in Bucuresti, Cuj-Napoca si Timisoara. 

Potrivit coordonatorului campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, incepand cu 15 ianuarie se intra in cea de-a doua etapa a vaccinari. Urmeaza sa fie facuta publica lista cu bolile cronice care se preteaza administrarii serului.

Numar total de persoane vaccinate impotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech incepand cu data de 27 decembrie 2020, cand a avut loc prima administrare, a ajuns la 102.301. Numai in ultimele 24 de ore s-au vaccinat 9.595. In ceea ce priveste reactiile adverse inregistrate, vorbim despre 355. Dintre acestea, 140 sunt reactii locale care presupun durere la locul injectarii si 210 reactii generale (febra, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea