Social

#raed arafat #legea sanatatii # noua lege a sanatatii # sistem de urgenta

Raed Arafat face praf noua Lege a Sanatatii

Subsecretarul de stat Raed Arafat critica dur noul proiect al Legii Sanatatii, anuntand ca va trimite punctul sau de vedere presedintelui si parlamentarilor, anunta Mediafax.

"Voi trimite si presedintelui punctul de vedere al Comisiei de Urgenta. Noi acum suntem in perioada de dezbatere. Eu vorbesc de domeniul meu de expertiza de o viata.

Sa vina cineva sa faca toate actele normative secundare ca sa tina sistemul nou sub control si sa nu strice ceea ce merge bine acum. Orice se strica nu se mai repara. Urgenta este sistemul angajat zilnic in razboi. Sunt mii de interventii pe zi. Cand te joci cu sistemul acesta de urgente majore trebuie sa fii foarte sigur cum te joci cu el", a declarat fondatorul SMURD.

Raed Arafat a mai explicat ca unele institutii, care fac parte din sistemul de urgenta, nu vor vrea sa intre in competitie cu privatii pentru bani publici .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea