Social

#raed arafat #romani #avertisment #paste

Raed Arafat: “Dupa Paste o sa culegem bolnavi si decedati”

Raed Arafat, seful DSU, avertizeaza romanii ca in momentul in care se vor relaxa in privinta masurilor de preventie a infectiei cu noul coronavirus, lucrurile vor degenera. Mai ales in contextul in care urmeaza Pastele si multi romani vor dori sa petreaca alaturi de cei dragi, ignorand masurile luate de autoritati.

"Sa nu luam in considerare dezbaterile din acest moment cu ‘gata, a trecut’, acestea sunt impotriva interesului public. Populatia trebuie sa inteleaga ca trebuie sa avem masuri in continuare, sa respecte masurile de igiena, de protectie, sa nu primeasca vizitatori in casa, sa nu mearga la persoanele dragi in vizita de Paste si daca trebuie sa duca mancare, sa lase la usa.

Cateva minute poate insemna sfarsitul acelei persoane daca este in varsta. Noi nu putem sa speculam si sa spunem ca acum suntem mai bine un pic. La momentul potrivit, se va veni cu aceste masuri de relaxare, mai ales ca intram intr-o perioada de sarbatori. Acum va fi Pastele si peste sapte zile o sa culegem bolnavi si decedati", a spus Raed Arafat, intr-o interventie telefonica matinala la un post TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea